sociale media cc webdesign heemskerkWel op de sociale media, maar geen tijd?
Tegenwoordig weet iedere ondernemer wel waar zijn bestaande en nieuwe klanten zitten, voornamelijk dus op Facebook, Twitter, YouTube, Google Plus, LinkedIn, Pinterest of Instagram. In één woord: de sociale media.

Deze netwerken kunnen je tevens helpen beter gevonden te worden in Google. Het is dus belangrijk dat je een aantal accounts aanmaakt en goed invult met bedrijfsinformatie, website vermelding, contactgegevens en mooie afbeeldingen.

Welk netwerk je het beste kunt kiezen is nogal afhankelijk van de branche waarin je zit. Heb je een modewinkel, dan kies je voor Facebook, Twitter, Pinterest en Instagram. Heb je een uitzendbureau dan kies je voor LinkedIn, daar zitten meer de zakelijk georiënteerde gebruikers en is ook sterk om je vacature uit te zetten.

Pinterest en Instagram zijn meer visueel ingericht, dus op het plaatsen op afbeeldingen. Het is bekend dat filmpjes meer bereik hebben op netwerken dan afbeeldingen. Het is dus helemaal geen verkeerd idee om een bedrijfsfilm te maken en deze via YouTube te uploaden. Het filmpje kun je dan ook weer vrij gemakkelijk embedden in je website.

Google + is helaas een beetje een onderschat kindje. Als onderdeel van Google is dat een misvatting. Bijna iedere winkel of bedrijf is via Google Maps vindbaar in de vorm van de bekende A, B, C, D, etc. in de zoekresultaten. Deze zijn gekoppeld aan je eigen Google + pagina. Het is dus raadzaam om daar eens kritisch naar te kijken en het profiel goed in te vullen met je bedrijfsgegevens en bijvoorbeeld je openingstijden. Google + is een heel gebruikersvriendelijk platform, dus het kost relatief weinig tijd om je pagina te updaten. Laat ook via Google + je bedrijf verifiëren, dat staat voor vertrouwen bij klanten en Google gaat je website hierdoor beter waarderen.

Welk netwerk je ook kiest, bij allemaal kun je de bedrijfsgegevens kwijt, mooie afbeeldingen en een profielfoto uploaden.

Goed, je wilt wel gebruik maken van de sociale media maar je hebt hier geen tijd voor? CC Webdesign kan je helpen om de profielpagina’s bij verschillende sociale media goed in te richten, een netwerk op te bouwen en regelmatig relevante posts voor je te plaatsen. Bel Caroline op 06-12362397 of vul onderstaand contactformulier in voor nadere informatie.

[contact-form-7 404 "Not Found"]