website responsive

In 2017 kun je niet meer zonder een responsive website! Responsive betekent dat de website schaalt naar de ruimte van het apparaat waarop de website wordt bekeken. In het derde kwartaal van 2015 had 72% van de Nederlanders een eigen mobiel en reken maar dat deze volop gebruikt wordt! We gaan het liefst de hele tijd scrollend door het leven. Het zou zonde zijn als je deze kans moet missen, omdat jouw website niet te lezen en te klikken is op een smartphone!

CC Webdesign maakt al sinds 2015 standaard een desktop ontwerp en een smartphone ontwerp, omdat deze twee kunnen verschillen. Op de smartphone zitten over het algemeen toch gebruikers die iets ‘snel’ willen weten, dus is het belangrijk om bijvoorbeeld de contactgegevens of de call to action bovenaan te zetten en niet ergens onderaan. Daar wordt over nagedacht en rekening mee gehouden.

Het design voor een responsive website wordt zoveel mogelijk in blokken gezet, zodat bij de blik op een smartphone die blokken netjes onder elkaar komen te staan. Daardoor is het gemakkelijk te lezen en kun je goed met je vinger op de buttons klikken.

Als je kijkt naar de afbeelding op deze pagina is het online afspreken voor kapper Fred van Zijl natuurlijk heel belangrijk, dat is uiteindelijk zijn business. Dit blokje staat dan ook meteen in het zicht.

Checken of jouw website responsive is? Klik dan hier en vul je URL in! of kijk op je mobiel :-). Als je daar moet inzoomen en van links naar rechts moet sliden is het ‘foute’ boel.

Vul onderstaand formulier in als jouw website nog niet goed leesbaar is op de mobiel! Caroline Treffers zal dan contact met je opnemen om een afspraak te maken om jouw wensen en de mogelijkheden te bespreken. Bellen kan natuurlijk ook! 06-12362397.

Je naam (verplicht)

Je e-mail (verplicht)

Je website (verplicht)

Onderwerp

Plaats hieronder je bericht

captcha