webdesign heemskerkCC Webdesign is sinds 2005 gespecialiseerd in het ontwerpen van websites. In samenwerking met jou wordt een design op maat gemaakt volgens jouw wensen.

In een persoonlijk gesprek maak je je wensen kenbaar en hiermee gaat CC aan de slag om een design te maken. In een aantal correctierondes komen we tot een eind ontwerp. Het definitieve ontwerp wordt vervolgens doorgestuurd naar de vaste programmeur van CC Webdesign: Ingrid van der Heijden van Emeni Automatiseringstechnieken in Roosendaal (www.emeni.nl).

Ingrid gaat van het ontwerp een template maken dat in een CMS (Content Management Systeem = het zelf onderhouden van websites) of webshop wordt verwerkt en de website wordt dan op een test server geplaatst, afgeschermd van Google en bezoekers. Van daaruit gaan we de website invullen met de definitieve afbeeldingen en teksten. De website wordt voor Google geoptimaliseerd, wat zoveel betekent dat iedere pagina van de website relevante zoekwoorden en omschrijvingen krijgen, zodat je na indexatie van Google goed gevonden kan worden in de zoekmachine.

Als de website helemaal gevuld is en jij tevreden bent, zetten we de website live en wordt de website bij Google aangemeld voor indexatie, zodat je website via Google gevonden kan worden. Dit is een proces wat enige tijd gaat duren; de website moet echt groeien in Google. Beter gevonden worden in Google is onder meer afhankelijk van een goede content en het bijhouden van de website. Het is echt essentieel dat je regelmatig iets wijzigt op de website, zowel in de tekst als met je afbeeldingen.

Responsive websites
Responsive betekent dat de website schaalt naar het apparaat waarop het wordt bekeken. Je kunt verticaal scrollen, dat is heel normaal, maar je mag niet horizontaal scrollen.

Vanaf 2015 gaat Google responsive websites beter waarderen dan websites die niet responsive zijn en deze krijgen het label “Mobile Friendly”. Je kunt daardoor met je niet-responsive website zelfs zakken in de zoekresultaten.

Klik hier om te testen of jouw huidige website Mobile Friendly is! 

responsive webdesign cc heemskerk

 

 

 

 

 

 

Tot slot wordt bij oplevering van de website nog een afspraak gemaakt om een demonstratie te geven van het CMS en een uitleg hoe je zelf de website kunt onderhouden. Je wordt van het begin tot het eind in het proces begeleid en ook daarna kun je bij vragen of problemen altijd terugvallen op CC Webdesign.

Je hebt een website nodig of jouw website is nog niet responsive? Neem contact op met Caroline op 06-12362397 of vul onderstaand contactformulier in voor meer informatie of om een afspraak te maken.

[contact-form-7 404 "Not Found"]