website glutenvrij en meer

Website voor Glutenvrij en Meer in Heemskerk

De website voor Glutenvrij en Meer in Heemskerk was al behoorlijk verouderd en was hoog nodig toe aan een nieuw jasje en systeem. In samenwerking met Dennis van Rijswijk van www.schutterskwartier.nl is de nieuwe website gemaakt op basis van WordPress. Uiteraard is de website responsive gemaakt, zodat ook mobiele bezoekers de website goed kunnen lezen en alle links goed aanklikbaar zijn.

Na een uitgebreid gesprek met eigenaresse Marjan Poolman worden de wensen verzameld en vertaald naar een ontwerp. Na akkoord wordt de website technisch gerealiseerd en geplaatst op een test server, waar de website in alle rust kan worden ingevuld met teksten en afbeeldingen.

Voor de afbeeldingen is gebruik gemaakt van stockfoto’s maar ook heeft Caroline tijdens het bakken van het glutenvrij brood een uitgebreide fotoreportage gemaakt, die op de website zijn verwerkt. Alles bij elkaar geeft het een goed beeld van het bedrijf en de uitgebreide glutenvrije producten die Glutenvrij en Meer verkoopt.

Alle websites van CC Webdesign worden geoptimaliseerd voor Google, zodat Google goed kan indexeren en de website goed vindbaar wordt in de zoekmachine.

  • Klik op de afbeelding om de website live te zien!

Heb je ook interesse in een nieuwe website? Neem contact op met Caroline Treffers op 0612362397 of vul onderstaand contactformulier in: