website advocaat heemskerk

De website voor www.advocaatheemskerk.nl is een landingspagina van Tanger Advocaten. Een landingspagina is een website zonder menu en bestaat uit één pagina, maar er kan zoveel informatie opgezet worden als je wilt. De domeinnaam was onderdeel van het eerdere advocatenkantoor KP&S Advocaten en is meegenomen in de fusie met Tanger. De domeinnaam bestaat uit 2 sterke zoekwoorden, namelijk: advocaat en heemskerk en dat zou zonde zijn om te laten liggen.

In samenwerking met Dennis van Rijswijk van www.schutterskwartier.nl hebben wij samen op basis van WordPress een mooie website gemaakt om deze goed te laten indexeren en laten groeien in Google.

WordPress is een prima systeem om een website mee te bouwen. Het systeem zelf is gratis en voor iedereen te downloaden. Voor de implementatie loop je snel tegen dingetjes aan om de website zo te maken, zoals je deze bedoeld had. Verder is het belangrijk om regelmatig het systeem te laten updaten, aangezien er nogal eens gehacked wordt op WordPress websites en dan zou het zo kunnen zijn dat je ’s morgens gaat kijken en dan is er geen website meer of de website kampt met ernstige problemen. Uiteraard verzorgen wij dit ook.

  • Klik op de afbeelding om de website live te zien!

Interesse in een website op basis van WordPress? Neem dan contact op met Caroline Treffers op 0612362397 of vul onderstaand contactformulier in: