logo website zaannotarissen

 

Logo en website voor Zaannotarissen

Per 1 april 2016 zijn de notariskantoren Kurk & Jacobs in Zaandam en Edzes & Bos in Wormerveer gefuseerd onder Zaannotarissen. In 2011 had CC Webdesign al de website gemaakt voor Edzes & Bos de website gemaakt en zodoende kwam notaris Vincent Bos terug met de vraag of Caroline een nieuw logo wilde ontwerpen en de website wilde maken.

In een aantal correctierondes was het al snel duidelijk hoe het nieuwe logo moest worden. De golf van de Zaan moest in het logo naar voren komen, omdat dat het ene kantoor in Zaandam en het andere kantoor in Wormerveer verbindt.

logo zaannotarissen

Daarna is de website ontworpen. Speciaal is de grote afbeelding van Yvonne van der Meij uit Heemskerk die voor deze website aangeschaft is. De foto geeft een goed beeld van werken en wonen in de Zaan.

Op 2 websites van de verschillende kantoren moesten ook samengevoegd worden. Vooral de website van Kurk & Jacobs maakte gebruik van veel externe partijen, zoals Klanten Vertellen, waarbij klanten een recensie achter kunnen laten dat op de website vertaald wordt in sterren. Het nieuws wordt met een RSS feed automatisch ingeladen en de koppeling met de nieuwsbrief moest gemaakt worden. Kortom, een veelzijdige samenwerking van verschillende partijen!

De website is technisch gerealiseerd door www.emeni.nl in Roosendaal op basis van een eigen CMS.

  • Klik op de afbeelding om de website live te zien!

Ook voor de grotere projecten kun je bij CC Webdesign terecht! Neem contact op met Caroline Treffers op 0612362397 of vul onderstaand contactformulier in: