Logo Body Message

Ontwerp logo Body Message in Heemskerk

Nancy Kool is al enige tijd bezig om haar eigen bedrijf te starten als sport- en ontspanningsmasseur, Cambridge gewichtsconsulent en mindfulness coach. Zij had behoefte aan een professioneel logo dat de lading dekt.

Volgens een vaste prijs van € 250,00 worden minimaal 5 ontwerpen gemaakt, waaruit meteen een keuze kan worden gemaakt of dat van de verschillende kleuren, beeldmerken en lettertypes een nieuw ontwerp wordt ontwikkeld. De prijs is gebaseerd op 2 correctierondes. Het logo is altijd een vector bestand, zodat het ook bij grote reclame uitingen altijd scherp blijft.

Het definitieve logo wordt altijd copyright vrij opgeleverd in verschillende bestanden, zoals een EPS, JPG, PNG en PDF bestand, zodat één van de bestanden gebruikt kan worden om iets te laten drukken.

In vervolg op het logo heeft Nancy aan Caroline gevraagd ook de website te ontwerpen. Deze is nog ontwikkeling en zal over enige tijd live gaan.

Ga jij een bedrijf starten? Neem voor je logo en drukwerk contact op met Caroline Treffers op 0612362397 of vul onderstaand contactformulier in: