Hummel Kozijnen en Wooncomfort Heemskerk

Website voor Hummel Kozijnen en Wooncomfort in Heemskerk

Hummel Kozijnen & Wooncomfort is gevestigd in Heemskerk; niet ver van de werkplek van CC Webdesign en dat was precies waar ze behoefte aan hadden. Geen kantoor ver weg en moeilijk te bereiken, maar iemand die dichtbij zit en snel kan schakelen. De nieuwe website is rustig opgezet met veel ruimte voor de afbeeldingen van de projecten die Hummel inmiddels voltooid heeft. Na een duidelijke uitleg van het CMS is het niet moeilijk om nieuwe afbeeldingen/projecten toe te voegen op de website, maar ook na oplevering van een website houdt Caroline contact en is snel te bereiken indien er nog vragen zijn. Dit gaat tegenwoordig via de snelste weg, namelijk Whatsapp!

De website is technisch ontwikkeld door Ingrid van der Heijden van Emeni Automatiseringstechnieken (www.emeni.nl); de vaste partner van CC Webdesign.

Alle websites van CC Webdesign worden geoptimaliseerd voor Google, zodat Google goed kan indexeren en de website goed vindbaar wordt in de zoekmachine.

  • Klik op de afbeelding om de website live te zien!

Heb je ook interesse in een nieuwe website? Neem contact op met Caroline Treffers op 0612362397 of vul onderstaand contactformulier in: