Bed & Breakfast Stilbjerg DenemarkenWebsite voor Bed & Breakfast Stilbjerg in Denemarken

In augustus 2016 hebben Ramon en Esther Verschoor samen met de kinderen de stap genomen om te emigreren naar Varde in Denemarken om daar een bed & breakfast over te nemen. Het logo was inmiddels ontworpen en op basis daarvan is een ontwerp voor de nieuwe website gemaakt in rustige kleuren, zodat deze overeen komt met de unieke locatie van de bed & breakfast, midden in de natuur van Denemarken, maar ook weer dichtbij de leuke dingen om tijdens het verblijf te doen. De website is in eerste instantie ingevuld in het Nederlands, daarna is ook de Duitse, Engelse en Deense taal toegevoegd.

De website is technisch ontwikkeld door Dennis van Rijswijk van www.schutterskwartier.nl  op basis van WordPress. Uiteraard is de website responsive gemaakt, zodat ook mobiele bezoekers de website goed kunnen lezen en alle links goed aanklikbaar zijn.

Na oplevering van de website heeft Esther via Skype een duidelijke uitleg en demonstratie gekregen hoe zij makkelijk zelf de website kan bijwerken met nieuwe informatie en aanpassingen kan doen.

Alle websites van CC Webdesign worden geoptimaliseerd voor Google, zodat Google goed kan indexeren en de website goed vindbaar wordt in de zoekmachine.

  • Klik op de afbeelding om de website live te zien!

Heb je ook interesse in een nieuwe website? Neem contact op met Caroline Treffers op 0612362397 of vul onderstaand contactformulier in: