caroline treffers heemskerk

Caroline Treffers is na de MBO Mode en Kleding, grafische richting, door een slechte arbeidsmarkt, de administratieve kant opgegaan. Zij heeft bij American Express in Amsterdam gewerkt en vervolgens bij Leesberg Advocaten in Castricum en Alkmaar. Daar heeft zij vele jaren met plezier gewerkt, maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan!

In 2004 is zij begonnen met de opleiding Desk Top Publishing, grafische vormgeving voor druk, waar voornamelijk werd gewerkt met Adobe InDesign en Adobe Photoshop. Vervolgens heeft zij in 2006 nog een opleiding Flash Professional in Utrecht gevolgd.

Ondertussen is zij in 2005 gestart met Caro’s Copyright dat al snel CC Webdesign werd. Ze werkte part-time op het advocatenkantoor en part-time bij CC Webdesign. In 2007 werd de knoop doorgehakt om full-time door te gaan met CC Webdesign.

Door de jaren heen heeft zij een flink portfolio opgebouwd met klanten die tot op heden nog steeds bij haar terugkomen voor nieuwe opdrachten en ook weer nieuwe klanten naar haar doorsturen.

“Alleen ga je sneller, samen kom je verder”, daarom werkt Caroline samen met enkele vertrouwde partijen om de hoogste service te bieden.

– Ingrid van der Heijden – Emeni Automatisering – www.emeni.nl
Dennis van Rijswijk – WordPress specialist en Marketeer – www.schutterskwartier
– Peter Magnée – 3D tour Google Maps en Places – www.360multimedia.nl
– Joan Vaes – teksten – www.iktikhet.nl
– Hans en Ariane Beentjes – Drukkerij Bepa – www.bepa.nl
– Maurice en Marjolein Lensink – Drukkerij Heijnis & Schipper – www.heijnis-schipper.nl

Caroline woont en werkt in het Noord-Hollandse Heemskerk, een dorp vlakbij de duinen en de zee, samen met Ralf en hun meiden Joy en Cherise. Zoon Dave is inmiddels uitgevlogen.

Voor meer vragen of informatie kun je contact met Caroline opnemen op telefoonnummer 06-12362397 of via onderstaand contactformulier.