logo drukwerk cc webdesign heemskerkBen je een startende ondernemer? Dan begint je onderneming met een spetterend logo. Het logo is het imago van je bedrijf en daaraan gaan klanten je bedrijf herkennen.

CC heeft gedurende 10 jaar al heel veel logo’s ontworpen die nog steeds volop worden gebruikt voor websites en drukwerk.

Voor een vaste prijs worden minimaal 3 logo’s ontworpen, maar dat zijn er vaak meer. Samen werken we naar een eind ontwerp en krijg je het logo copyright vrij in de volgende bestanden aangeleverd:

  • EPS – dit is het meest originele bestand van het logo en deze kun je ten alle tijde bij een drukker aanbieden om iets te laten drukken of het nu gaat om een advertentie, spandoeken, banners of raambestickering.
  • PDF – bestemd voor drukwerk op basis van CMYK kleuren.
  • JPG (300dpi) – een hoogwaardig drukbestand op basis van CMYK kleuren.
  • JPG (72 dpi) – een bestand op basis van RGB kleuren dat je kunt gebruiken voor je website of andere online media.

Indien gewenst kan het logo doorontwikkeld worden in een huisstijl of ander drukwerk, bijvoorbeeld een flyer, advertentie, brochure, visitekaartjes, etc.

CC heeft contact met meerdere drukkerijen, waarmee zij een goede samenwerking heeft en waardoor een scherpe prijs kan worden aangeboden.

Jij hebt een logo nodig? Neem dan contact op met Caroline op 06-12362397 of vul onderstaand contactformulier in.

[contact-form-7 404 "Not Found"]