internetmarketing cc webdesign heemskerkJe hebt maar 7 seconden om nieuwe bezoekers te interesseren om op je website te blijven en door te klikken.

Internetmarketing omvat een groot gebied en is relatief veel goedkoper om een groter publiek te bereiken dan bijvoorbeeld het plaatsen van een advertentie in de krant.

Internetmarketing heeft als doel om (potentiële) klanten te interesseren contact met je op te nemen of een product bij je te kopen.  Dit kan op verschillende manieren, zoals het inzetten van een actie, specifieke informatie als download ter beschikking te stellen in ruil voor een e-mail adres (opt-in),  het versturen van een nieuwsbrief of zelfs door iets gratis weg te geven. Zeker in combinatie met sociale media kun je hiermee nieuwe of bestaande klanten bereiken.

Het belangrijkste uitgangspunt is dat de website goed ingericht en up to date is. Wist je dat je maar 7 seconden hebt om een nieuwe bezoeker te interesseren om door te klikken? Die 7 seconden moet je dan ook goed gebruiken en zorgen dat alle relevante informatie of call to action (contact opnemen, offerte aanvragen of een bestelling te doen) goed in beeld staat.

Wil jij ook je winkel open zetten? Neem dan eens contact op met Caroline op 06-12362397 of vul onderstaand contactformulier in voor meer informatie of een afspraak te maken.

[contact-form-7 404 "Not Found"]