contentbeheer cc webdesignHeb je ook zo’n ding? Dat ‘website’ heet?
Indertijd aangeschaft voor veel geld en enthousiast ben je er mee aan de slag gegaan, voor een week, een maand, 3 maanden, een jaar? En nu, heb je geen tijd meer, geen zin meer of je weet niet meer hoe je er mee om moet gaan?

Maak het je zelf niet moeilijker en schakel een professional in die weet hoe ze met jouw website om moet gaan. Samen met jou gaan we jouw website weer helemaal tot leven laten brengen en nu eens van die bezoekers echte klanten maken door goede content en afbeeldingen op je website te zetten! Het is een feit dat de website stijgt in de Google zoekresultaten als je regelmatig met je website bezig bent!

Hoe gaan we dat doen? Eens per maand of één keer in het kwartaal hebben we contact met elkaar. Dat kan persoonlijk zijn, telefonisch of bijvoorbeeld via Skype. Jij vertelt de nieuwe ontwikkelingen in je bedrijf, informatie, acties of een evenement. Aan de hand van die informatie wordt je website aangepast. CC Webdesign kan met bijna iedere website of CMS werken.

Hoe vaak je nieuwe informatie op je website moet plaatsen is afhankelijk van de branche waar je werkzaam in bent. Soms is het nodig om het elke maand te doen of is één keer in het kwartaal voldoende.

Zie jij het ook wel zitten om het onderhoud aan je website uit te besteden? Neem dan contact op met Caroline op 06-12362397 of vul onderstaand contactformulier in.

Na telefonisch contact of het maken van een afspraak kan er een scherpe prijs worden gegeven voor de werkzaamheden per maand of per kwartaal.

[contact-form-7 404 "Not Found"]